gevulde champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/19/2004 - 15:48
Bereidingswijze
Vul de champignons royaal met dit mengsel en zet ze in een hete oven tot alles een beetje een kleurtje krijgt
Ingrediƫnten
champignons, sjalotjes, gerookt spek, mascarpone, peper en zout
Leuke tips
Als borrelhapje of bijgerechtje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1069491
Homepage ID
1169386
Smaak
H
Teller
1049
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ontdoe de champignons van hun steeltjes en bak ze even kort aan. Kap de steeltjes in frut, alsook de sjalotjes en het spek, meng met de mascarpone. Het geheel op smaak brengen met peper en zout.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
blanche_van_aalst
Gelegenheid