Bereidingswijze
Dobbelstenen:
Snijd de kaas in flinke dobbelstenen. Prik aan alle kanten met een kleine gladde spuitmond gaatjes in dobbelstenen. Steek uit het roggebrood met dezelfde spuitmond rondjes en stop deze in de gaatjes van de kaas.
Muizen:
Snijd de kaas in flinke dobbelstenen. Draai de dobbelstenen met 1 puntje naar je toe. Prik aan weerszijden rozijntjes als ogen, een pepsel als staart en twee grote chipjes als oren.
Snijd de kaas in flinke dobbelstenen. Prik aan alle kanten met een kleine gladde spuitmond gaatjes in dobbelstenen. Steek uit het roggebrood met dezelfde spuitmond rondjes en stop deze in de gaatjes van de kaas.
Muizen:
Snijd de kaas in flinke dobbelstenen. Draai de dobbelstenen met 1 puntje naar je toe. Prik aan weerszijden rozijntjes als ogen, een pepsel als staart en twee grote chipjes als oren.
Vertel iets leuks over dit recept
voor een kinderfeestje. Bron: boodschappen.nl
Ingrediƫnten
Voor 24 kaasdobbelstenen:
500 gram jong belegen kaas
12 sneetjes roggebrood
Voor 24 kaasmuizen:
500 gram jong belegen kaas
48 rozijntjes
1 zakje pepsels
1 zakje tortillachips
500 gram jong belegen kaas
12 sneetjes roggebrood
Voor 24 kaasmuizen:
500 gram jong belegen kaas
48 rozijntjes
1 zakje pepsels
1 zakje tortillachips
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1068466
Homepage ID
9638
Smaak
H
Teller
1740
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid