Bereidingswijze
verhit boter en een flinke sceut olijfolie, niet te heet, en doe de slibtongetjes erin.
in het kleine pannetje bak je de knofloof goudbruin in de olijfolie, en voeg je wat paprikapoeder, daarna flamberen met witte wijn , scheutje.
de slibtong aan beide kanten goudbruin en gaar maken. Op een schaal leggen, en de saus erover. heerlijk met wat brood om te soppen, en een groene salade
in het kleine pannetje bak je de knofloof goudbruin in de olijfolie, en voeg je wat paprikapoeder, daarna flamberen met witte wijn , scheutje.
de slibtong aan beide kanten goudbruin en gaar maken. Op een schaal leggen, en de saus erover. heerlijk met wat brood om te soppen, en een groene salade
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
in olyfolie gebakken slibtongetjes met knoflook en geflambeerde witte wijn
Ingrediƫnten
4 slibtongetjes
2 knoflooktenen
flinke scheut witte wijn
pikante paprikapoeder
beetje roomboter
2 knoflooktenen
flinke scheut witte wijn
pikante paprikapoeder
beetje roomboter
Hulpmiddelen & keukengerei
grote steelpan met antibaklaag
klein steelpannetje
klein steelpannetje
Leuke tips
ceasarsalade en brood, of een pasta met een tomatensaus, zelfgemaakt, met wat bacilicum.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
106833
Homepage ID
2248
Smaak
P
Teller
12147
Drank
Uit
Bookmarked
74
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
tongetjes met zout bestrooien
knoflook in dunne plakjes snijden
knoflook in dunne plakjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht