Bereidingswijze
Pel de bananen en snijd ze in stukjes. Doe de stukjes ananas en banaan in een diepe kom, voeg er de citroen en de honing aan toe en zet 15minuten in de koelkast.
Doe er voorzichtig het opgevangen vocht en het sinaasappelsap bij.
Pureer alles tot een glad soepje.
Verdeel het soepje over vier diepe borden.
Leg in het midden van elk bord een hoopje fruitcocktail.
Versier met de verse munt.
Doe er voorzichtig het opgevangen vocht en het sinaasappelsap bij.
Pureer alles tot een glad soepje.
Verdeel het soepje over vier diepe borden.
Leg in het midden van elk bord een hoopje fruitcocktail.
Versier met de verse munt.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
- 1 bl ananasstukjes op sap (432g)
- 1 bl fruitcocktail op siroop (227g)
- 2 rijpe bananen
- 2 eetl griessuiker
- 2 eetl vloeibare honing
- 1 dl sinaasappelsap
- verse munt
- sap van 1 citroen
- 1 bl fruitcocktail op siroop (227g)
- 2 rijpe bananen
- 2 eetl griessuiker
- 2 eetl vloeibare honing
- 1 dl sinaasappelsap
- verse munt
- sap van 1 citroen
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1068179
Homepage ID
1190568
Smaak
Z
Teller
432
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de blikken fruit uitlekken in een kom, zodat je het vocht kan opvangen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid