zalmrolletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/29/2003 - 15:42
Bereidingswijze
eitje(s) klutsen met gewenste kruiden,
heel zachtjes bakken in koekenpan, het omelet moet heel en zonder bellen zijn.
als ei geheel gestold en iets lichtbruin is, dan eventueel omkeren.
omelet uit pan nemen en insmeren met royale laag paturain/ mon chou, niet panieken als het niet smeert (lepel gaat t best!) e.e.a. smelt vanzelf en smeert uiteindelijk fantastisch! daarna de zalm verdelen zodat gehele omelet bedekt is en strak oprollen in huishoudfolie. dit plusminus half uurtje in de koelkast, anders 10 minuutjes in vriezer.
vlaggetjes/stokjes insteken en je hebt een super succesvolle borrelmetgezel!
Aantal personen
20.00
Ingrediƫnten
2 eieren, geklutst
200 gr. gerookte zalm
1 kuipje paturain/ mon chou (naar keuze)
kruiden (bieslook, peper, zout, zo gek als je wilt)
klontje boter of beetje olie
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan, garde, huishoudfolie
Leuke tips
lekker koud dus lekker fris! let wel op;
neem geen risico wat vis betreft en kies superverse zalm uit! zeker samen met het ei zal het, indien de vis iets minder vers is, niet prettig uitpakken!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1066784
Homepage ID
1217119
Smaak
H
Teller
838
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
beetje boter/ olie warmen in koekenpan (liefst een middelgrote, anders 2 eieren!)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annelies-bakker
Gelegenheid