dipsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/26/2003 - 19:57
Bereidingswijze
meng alle ingredienten flink door elkaar en serveer fris als dipsaus bij de zoute chips.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker frisse dipsaus voor bij de chips
Ingrediƫnten
100gr. platte kaas (magere kwark), 100gr. mayonaise, 1 sjalotje, peper, zout, currypoeder, peterselie, snufje cayennepeper
Leuke tips
Smakelijk
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1066558
Homepage ID
1216382
Smaak
P
Teller
10251
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij het sjalotje fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
icelady
Gelegenheid