Bereidingswijze
haal de de steeltjes uit de champignons. Vul de holtes op met kruidenkaas. Wikkel daarna de champignons in spek die je in kruisvorm onder de champignons legt. Prik het spek bovenaan vast met een coctailprikker. Leg de champignons in een alumumium papilotte en maak ze dicht. Dan gaan ze op de bakplaat voor een 10 a 15 minuten de oven in op 100 a 150 graden. Als de kaas netjes gesmolten is de papilotte openvouwen en wat verse peterselie over de champignons strooien.
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker easy-to-make warm borrelhapje
Ingrediƫnten
Een bakje champignons, kruidenkaas, spekreepjes niet gezouten of gerookt.
Hulpmiddelen & keukengerei
aluminiumfolie coctailprikkers
Leuke tips
In de papilotte op een klein borde serveren met een takje peterselie.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1065373
Homepage ID
1081089
Smaak
R
Teller
1779
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid