Bereidingswijze
leg enkele toefjes gemalen jong belgen kaas op een vetvrij papier in de oven en laat ze bakken tot ze vast en krokant zijn.
Snij in de kerstomaten een kruisje langs boven en vul dit op met kruidenkaas. Zet ze vervolgens in een goed warme oven (100graden) en laat ze staan tot de kruidenkaas gesmolten is.
Snij in de kerstomaten een kruisje langs boven en vul dit op met kruidenkaas. Zet ze vervolgens in een goed warme oven (100graden) en laat ze staan tot de kruidenkaas gesmolten is.
Vertel iets leuks over dit recept
Een easy-to-make warm borrelhapje
Ingrediƫnten
kerstomaten kruidenkaas, gemalen jong belegen kaas.
Leuke tips
Serveer dit alles in een klein schaaltje en stop het kaaskoekje in de tomaat.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1065371
Homepage ID
1081089
Smaak
R
Teller
2033
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid