Bereidingswijze
doe de broodjes in een oven van 180 gr en laat in 2-3 min warm en knapperig worden
snij ze aan de zijkant in met een scherpe mes om ze te vullen
doe in een groete kom de mayo en de kerriepoeder en roer dit glad
doe de rozijnen erbij en roer weer
pak de selderijstengel en haal de boven en onderkant eraf
was hem
en snijd in stukjes
doe dit ook bij de mayo mengsel
laat de vis uitlekken
maak dit los met een votk
voeg dit ook toe aan de mayo mengsel en roer dit voorzichtig
schep de tonijn mengsel in de open gesneden pitabroodjes
snij ze aan de zijkant in met een scherpe mes om ze te vullen
doe in een groete kom de mayo en de kerriepoeder en roer dit glad
doe de rozijnen erbij en roer weer
pak de selderijstengel en haal de boven en onderkant eraf
was hem
en snijd in stukjes
doe dit ook bij de mayo mengsel
laat de vis uitlekken
maak dit los met een votk
voeg dit ook toe aan de mayo mengsel en roer dit voorzichtig
schep de tonijn mengsel in de open gesneden pitabroodjes
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker en leuk om met de kids te maken
en je kan het eten bij je lunch
en je kan het eten bij je lunch
Ingrediƫnten
8 pita broodjes
3 el mayonaise
1-2 tl kerriepoeder
25 gr rozijnen
1 selderij stengel
90 gr tonijn uit blik op olie
3 el mayonaise
1-2 tl kerriepoeder
25 gr rozijnen
1 selderij stengel
90 gr tonijn uit blik op olie
Leuke tips
lekker met sla op een mooie schaal
of
verpakt in folie lekker in de lunch trommel
of
verpakt in folie lekker in de lunch trommel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1064926
Homepage ID
1024724
Smaak
N
Teller
1309
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid