gevude eieren.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/25/2003 - 20:18
Bereidingswijze
De dooiers voorzichtig eruit halen,door een zeef wrijven en met de mayonaise gladroeren.De eimassa in vier porties verdelen.De eerste portie mengen met anjovispasta,de tweede met advocaat,de derde met mosterd en de vierde met peterselie en cognac.De eihelften decoratief op een schaal schikken.Telkens 4 eihelften met de dooiercreme vullen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8eieren,8eetl.mayonaise,2eetl.anjovisasta,2eetl.advocaat,1eetl.franse mosterd,1eetl.gehakte peterselie,1eetl.cognac.
Leuke tips
Men kan het garneren met takjes kruiden,garnalen,druiven,stukjes sinaasappel.Deopen stukken tussen de eieren met toefjes peterselie opvulen en de rand van de schaal met plakken tomaat beleggen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1062852
Homepage ID
1208527
Smaak
A
Teller
863
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Eieren hard koken,laten schrikken,pellen,laten afkoelen en halveren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
staerencarine
Gelegenheid