Bereidingswijze
purreer de boter met het citroensap en de basilicum. schep de pijnboompitten erdoor.
leg op elke coquille een schepje van de boter en zet ze ongeveer 5 min in de oven totdat ze heet zijn.
leg op elke coquille een schepje van de boter en zet ze ongeveer 5 min in de oven totdat ze heet zijn.
Aantal personen
24.00
Vertel iets leuks over dit recept
apart
Ingrediƫnten
- 125 gram boter, zacht
- 1 el citroensap
- 2 el verse basilicum, grof gesneden
- 2 el pijnboompitten, geroosterd
- 24 coquilles met een schelp, of gebruik lepels
- parten citroen
- blaadjes basillicum
- 1 el citroensap
- 2 el verse basilicum, grof gesneden
- 2 el pijnboompitten, geroosterd
- 24 coquilles met een schelp, of gebruik lepels
- parten citroen
- blaadjes basillicum
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer of keukenmachine
oven
oven
Leuke tips
garneer ze met een blaadje basillicum en een schijfje citroen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1061784
Homepage ID
1211003
Smaak
A
Teller
3333
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid