Bereidingswijze
Klop de boter zacht en roer de basterdsuiker erdoor. Voeg de eieren, het water en de gezeefde bloem met een mespuntje speculaaskruiden toe. Klop dit mengsel tot een glad beslag en spatel de pepernoten erdoor. Giet het beslag in een ingevette cakevorm van ongeveer 800 gram inhoud. Bak de cake in de voorverwarmde oven gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
150 gram roomboter -
150 gram basterdsuiker -
3 eieren -
50 gram water -
150 gram bloem -
snufje zout -
speculaaskruiden -
100 gram pepernoten
150 gram basterdsuiker -
3 eieren -
50 gram water -
150 gram bloem -
snufje zout -
speculaaskruiden -
100 gram pepernoten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1061440
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
382
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 175-180 ?C
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid