Bereidingswijze
In een kom de boter zacht roeren. Vervolgens de basterdsuiker,kruiden en zout toevoegen. Mengen en het zelfrijzend bakmeel en de melk erbij doen. Met koele hand snel tot deeg kneden en het deeg circa 30 minuten in de koelkast laten opstijven. Van het deeg kleine bolletjes maken en op de bakplaat leggen. En in ongeveer 15 minuten bruin bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
100 gram boter -
125 gram bruine basterdsuiker -
1 a 2 eetlepels speculaas kruiden -
zout -
250 gram zelfrijzend bakmeel -
1/2 dl melk
125 gram bruine basterdsuiker -
1 a 2 eetlepels speculaas kruiden -
zout -
250 gram zelfrijzend bakmeel -
1/2 dl melk
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1061431
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
580
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De oven op 150 ?C voor verwarmen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid