Bereidingswijze
Snij het stokbrood in schijfjes en leg ze op een bakplaat
Beleg de toastjes met een schijfje mozzarella en overstrooi met de verschillende kruiden
Schik de ovenplaat in een oven van 180 graden (voorverwarmd op 250 graden), dit ongeveer 6 a 7 minuten
Beleg de toastjes met een schijfje mozzarella en overstrooi met de verschillende kruiden
Schik de ovenplaat in een oven van 180 graden (voorverwarmd op 250 graden), dit ongeveer 6 a 7 minuten
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 stokbrood
4 bolletjes mozzarella
wat Emmental
assortiment kruiden
4 bolletjes mozzarella
wat Emmental
assortiment kruiden
Leuke tips
Mooi gegarneert op een schotel
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1061425
Homepage ID
917189
Smaak
A
Teller
794
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid