Warme chocomelk met slagroom

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/16/2003 - 16:39
Bereidingswijze
Breng de melk in een pan aan de kook. Vermeng de cacao in een kommetje met de suiker. Voeg wat melk toe en roer hier een glad papje van. Schenk dit mengsel onder voortdurend roeren bij de hete melk. Draai de hittebron laag en laat de chocolademelk twee minuten zachtjes koken. Sla de slagroom stijf in een kom. Schenk de chocolademelk in koppen, mokken of glazen en garneer met een flinke toef stijf geslagen slagroom.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 liter melk - 50 gram cacao - 100 gram suiker - 2,5 dl slagroom

Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1061381
Homepage ID
1077555
Smaak
R
Teller
2932
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid