Bereidingswijze
Als de eiwitten stijf zijn, 2 eetlepels poedersuiker in de kom zeven.
Daarna nog een minuut mixen.
De rest van de poedersuiker door het
mengsel scheppen.
Schep op een ingevette bakplaat kleine hoopjes van het schuim. B
ak die schuimjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand. Na het bak
ken schuimpjes laten afkoelen op een taartrooster.
Daarna nog een minuut mixen.
De rest van de poedersuiker door het
mengsel scheppen.
Schep op een ingevette bakplaat kleine hoopjes van het schuim. B
ak die schuimjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand. Na het bak
ken schuimpjes laten afkoelen op een taartrooster.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
3 eiwitten
375 gram poedesuiker
oven op laagste stand voor verwarmen
375 gram poedesuiker
oven op laagste stand voor verwarmen
Hulpmiddelen & keukengerei
Mixer
schaal
keukenpapier
azijn
schaal
keukenpapier
azijn
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1061280
Homepage ID
1142762
Smaak
A
Teller
779
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
grote schaal ontvetten met azijn en keukenpapier.
Eiwitten stijfkloppen
Eiwitten stijfkloppen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid