Bereidingswijze
Als de croques klaar zijn, uit de pan nemen, in vierkantjes van drie cm snijden en de scampi tussen de twee sneetjes brood stoppen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het oerklassieke croque monsieur, maar met een exotischer tintje, en als borrelhapje.
Ingrediƫnten
Acht middelgrote scampi, vier sneetjes brood, twee schijfjes kaas, twee schijfjes gekookte hesp, bakboter, melkerijboter, olijfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1061130
Homepage ID
20050
Smaak
H
Teller
2176
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Decarcasseer de scampi, en bak ze in een pan met een mengel van olijfolie en boter, in een drie-viertal minuten. Kruiden met peper en zout
In een andere pan een klassieke croque monsieur bakken : de sneetjes brood ontkorsten, inboter met melkerijboter, leg een schijfje kaas en hesp erin, en bak dit in een pan, met boter.
In een andere pan een klassieke croque monsieur bakken : de sneetjes brood ontkorsten, inboter met melkerijboter, leg een schijfje kaas en hesp erin, en bak dit in een pan, met boter.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid