Salami met kaas gevuld

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/14/2003 - 17:25
Bereidingswijze
Vermeng de roquefort met de brie, voeg een beetje room toe, en de zeer fijn gesnipperde ui. Neem een sneetje salami (ongeveer 6 mm dik), smeer hiertussen het kaasmengels, en toppeer met een tweede schijfje salami. Bespuit met een spuitzak het salami hamburgertje met een toefje slagroom, opgeklopt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een bizarre combinatie, maar probeer het toch maar 's uit, je zal ervan verbaasd staan.
Ingrediƫnten
Een salami, bv. Marcassou, met diameter van ongeveer drie cm., 50 gr roquefortkaas, 50 gr. zachte brie, een beetje room, ui
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1061124
Homepage ID
20050
Smaak
H
Teller
657
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
patje61
Gelegenheid