Bereidingswijze
Een hoeveelheid olie heet maken en van het djagoengmengsel b.v. een eetlepel vol in de kokende olie bakken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker
Ingrediƫnten
10 kolven jonge djagoeng (maiskolven), 1 ei, zout, peper, 1 theelepel ketoembar(koreander), een beetje djinten(komijn), 2 teentjes knoflook, 2 rode uitjes, fijn gesneden jonge prei en selderie, 3 eetlepels bloem.
Hulpmiddelen & keukengerei
Wadjan of koekepan, rasp.
Leuke tips
Men kan het koud of warm serveren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
106110
Homepage ID
1902
Smaak
N
Teller
553
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De djagoeng van de schutbladeren en haren ontdoen en met een rasp de korrels eraf raspen. De kruiden tezamen fijn wrijven en met de djagoeng, bloem, ei door elkaar mengen tot een deeg.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht