Bereidingswijze
Klop het eigeel van twaalf eieren niet te stijf en voeg daarbij 170 gram poedersuiker. Roeren tot er een gladde schuimmassa ontstaat. Voeg aan dit mengsel een liter melk, 6 dl whisky en 3 dl rum toe. Klop in aparte kommen 1 liter slagroom en de twaalf eiwitten. Meng alle ingredienten dan voorzichtig door elkaar en strooi er vervolgens wat nootmuskaat op.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
12 eieren -
170 gram poedersuiker -
1 liter melk -
6 dl wisky -
3 dl rum -
1 liter slagroom -
nootmuskaat
170 gram poedersuiker -
1 liter melk -
6 dl wisky -
3 dl rum -
1 liter slagroom -
nootmuskaat
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1060907
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
757
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid