Warme appelwijn

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/12/2003 - 19:18
Bereidingswijze
Schil de gewassen citroen en laat de schil samen met de suiker,kruiden en appelsap even koken. Zeef het mengsel daarna en voeg het sap van een citroen toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 pak appelsap -

70 gram suiker -

1 citroen -

4 kruidnagelen -

1/2 kaneelstokje

Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1060902
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
403
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid