Bereidingswijze
Bind het anijszaad in een doekje en laat dit bundeltje een halfuur in aan de kook gebrachte melk trekken. Haal het bundeltje er daarna uit, breng de melk opnieuw aan de kook en bind hem met wat maizena, suiker en wat achtergehouden melk. Anijsmelk is liet lekkerste als hij warm gedronken wordt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 liter melk -
45 gram suiker -
25 gram anijszaad -
10 gram maizena
45 gram suiker -
25 gram anijszaad -
10 gram maizena
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1060899
Homepage ID
1209297
Smaak
N
Teller
560
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid