Anijsmelk

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/12/2003 - 19:08
Bereidingswijze
Bind het anijszaad in een doekje en laat dit bundeltje een halfuur in aan de kook gebrachte melk trekken. Haal het bundeltje er daarna uit, breng de melk opnieuw aan de kook en bind hem met wat maizena, suiker en wat achtergehouden melk. Anijsmelk is liet lekkerste als hij warm gedronken wordt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 liter melk -

45 gram suiker -

25 gram anijszaad -

10 gram maizena

Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1060898
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
378
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid