Bereidingswijze
Klop de eieren los en roer deze door een zeefje door de kokende soep. Maak de soep op smaak met wat peper en zout. Doe wat peterselie in de kommen en giet de hete soep hierop. Eet smakelijk!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een recept is ontstaan door stokbrood wat is overgebleven van de vorige dag. Lekker gemakkelijk voor de Sinterklaasavond, en nog een voordeel....Sint neemt je na het eten van deze soep zeker niet mee!
Ingrediƫnten
6 teentjes knoflook - een (oud) stokbrood - 4 el olijfolie - 1 theel paprikapoeder - 1 liter vleesbouillon of groentenbouillon (van bouillontabletten) - 2 eieren - 2 eetl gehakte peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1060491
Homepage ID
886977
Smaak
R
Teller
2633
Bron
tijdschrift ???
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de knoflookteentjes in dunne plakjes. Sbij het brood in kleine blokjes - Verwarm de olijfolie en bak de stukjes brood heel lichtbruin. Doe de knoflookplakjes erbij en bak deze mee. Let er op dat ze niet te bruin worden want dan wordt de knoflook bitter! Voeg de bouillon toe en laat alles plm. 30 min koken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Gelegenheid