Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
125g pindakaas met stukjes noot
1 ei
125g zachte boter
175g zelfrijzend bakmeel
175g bruine basterdsuiker
1 ei
125g zachte boter
175g zelfrijzend bakmeel
175g bruine basterdsuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
2 theelepels
houten lepel
taartrooster
keukenmes
mengkom
ingevette bakplaat
houten lepel
taartrooster
keukenmes
mengkom
ingevette bakplaat
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1058632
Homepage ID
1208462
Smaak
Z
Teller
1357
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schakel de oven in op 180graden/gas stand 3.snijd de boter in de kom in kleine stukjes en doe de bastersuiker erbij.klop het mengsel romig.
doe de pindakaas het bakmeel en het ei er bij en klop met de houten tot de massa goed is gemengd
leg met het thee lepeltje bergjes deeg op de bakplaat.bak de koekjes 15-25 min*.laat ze op het rooster afkoelen
doe de pindakaas het bakmeel en het ei er bij en klop met de houten tot de massa goed is gemengd
leg met het thee lepeltje bergjes deeg op de bakplaat.bak de koekjes 15-25 min*.laat ze op het rooster afkoelen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid