Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
150g chocolade
kersen
partjes mandarijn
paranoten
blanke amandelen
aardbeien
druiven zonder pit
kersen
partjes mandarijn
paranoten
blanke amandelen
aardbeien
druiven zonder pit
Hulpmiddelen & keukengerei
kleine kom
kleine steelpan
houten lepel
cocktailprikkers
vetvrij papier
papieren vormpjes
kleine steelpan
houten lepel
cocktailprikkers
vetvrij papier
papieren vormpjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1058625
Homepage ID
1208462
Smaak
Z
Teller
874
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1.breek de chocolade boven de kom doe een beetje water in de steelpan en zet het op een laag pitje,tot het begint te borrelen
2.zet de kom op de steelpan op een laag afgestelde warmtebron.roer met de houten lepel in de chocolade tot de helemaal is gesmolten is.
3.Schakel de warmtebrom uit haal de kom voorzichtig het fornuis zet de kom op een plankje of theedoek.
4.prk de vruchten 1 voor 1 aan een cocktailprikker en dompel ze tot de helft in de chocolade.laat ze op vetvrij papier drogen
5.Pak de noten met je vingers en doop ze 1 voor 1 tot de helft in de chocolade .laat ze op vetvrij paier drogen.
2.zet de kom op de steelpan op een laag afgestelde warmtebron.roer met de houten lepel in de chocolade tot de helemaal is gesmolten is.
3.Schakel de warmtebrom uit haal de kom voorzichtig het fornuis zet de kom op een plankje of theedoek.
4.prk de vruchten 1 voor 1 aan een cocktailprikker en dompel ze tot de helft in de chocolade.laat ze op vetvrij papier drogen
5.Pak de noten met je vingers en doop ze 1 voor 1 tot de helft in de chocolade .laat ze op vetvrij paier drogen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid