Glimwormpjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/28/2003 - 10:31
Bereidingswijze
Verpak voor elk kind een handvol vermicelli-wormpjes in een buideltje van aluminiumfolie.

Draai de uiteinden stevig dicht, zodat de vermicelli knapperig blijft.

Bind er een feestelijk lintje omheen.

Vertel iets leuks over dit recept
Tractatie halloween / griezelfeest, snack
Ingrediƫnten
olie

rijstvermicelli (mihoen)

zout
Hulpmiddelen & keukengerei
stukjes aluminiumfolie

lint
Leuke tips
Serveer de buideltjes in een mooie rieten mand met veel strikken.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1058268
Homepage ID
302006
Smaak
H
Teller
1982
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verhit in een wok met deksel een beetje olie.

Doe een handvol vermicelli in de pan en schep het een keer om.

De vermicelli zal meteen opzwellen en knapperig worden.

Schep het uit de pan zolang het nog wit is. Bruin geworden vermicelli is bitter.

Doe voor elke hoeveelheid vermicelli een beetje olie in de pan.

Bestrooi de vermicelli met zout en laat hem afkoelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kinder_kok
Gelegenheid