Bereidingswijze
Roer wat boter tot een romige massa. Roer er fijngeraspte kaas, mosterd,
'smaakje' en wat door een zeef gewreven eierdooier doorheen. Vorm van de
massa balletjes. Laat deze balletjes op een koele plaats stijf worden en
wentel ze daarna door een mengsel van zeer fijngehakte peterselie en
geraspte kaas of door een fijn verkruimeld roggebrood.
'smaakje' en wat door een zeef gewreven eierdooier doorheen. Vorm van de
massa balletjes. Laat deze balletjes op een koele plaats stijf worden en
wentel ze daarna door een mengsel van zeer fijngehakte peterselie en
geraspte kaas of door een fijn verkruimeld roggebrood.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
kaasballetjes
Ingrediƫnten
de hoeveelheden naar smaak toevoegen
* boter
* fijngeraspte kaas
* mosterd
* 'smaakje' (paprikapoeder of iets dergelijks)
* eierdooier (gekookt)
* fijngehakte peterselie of fijn verkruimeld roggebrood
* boter
* fijngeraspte kaas
* mosterd
* 'smaakje' (paprikapoeder of iets dergelijks)
* eierdooier (gekookt)
* fijngehakte peterselie of fijn verkruimeld roggebrood
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1058023
Homepage ID
1207317
Smaak
H
Teller
1349
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid