Bereidingswijze
Snij de bosui, knoflook, gedroogde tomaten, basilicum, olijven, en kappertjes fijn.
Meng alles en voeg olijfolie toe.
Roer mosterd glad met olie van tomaten en meng onder bosui mengsel. Schep er de tonijn voorzichtig door. Breng op smaak met peper en zeezout.
Meng alles en voeg olijfolie toe.
Roer mosterd glad met olie van tomaten en meng onder bosui mengsel. Schep er de tonijn voorzichtig door. Breng op smaak met peper en zeezout.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
goed te gebruiken als amuse bij een diner
Ingrediƫnten
1/4 tl. bosuitjes, 1,4 tl. knoflook, 4 bl basilicum, 5 zwarte olijven, 5 kappertjes, 25 gr gepliceerde tomaten, 25 gr zongedroogdetomaten op olie, 2 el. olijfolie, mespunt mosterd, 1 tl olie van zongedroogde tomaten, 50 gr tonijn, zeezout en peper
Leuke tips
lekker stukje ciabata of gewoon stokbrood serveren
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1057556
Homepage ID
1207260
Smaak
P
Teller
3422
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid