Chocoladebananen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/21/2003 - 10:38
Bereidingswijze
Pel de bananen en snijd ze in stukken van ca. 2-3 centimeter.
Prik een stuk banaan op een vork en dompel de banaan in de gesmolten chocolade.
Bananen uit laten druipen, op een schaal plaatsen en deze gedurende 2 uur in de koelkast zetten.

Indien gewenst, voor het koelen bestrooien met kokos.
Vertel iets leuks over dit recept
voor een kinderfeestje. Bron: www.spar.at
Ingrediƫnten
2 bananen
200 gr pure chocolade (gesmolten)
evt. geraspte kokos

Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Oostenrijks
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1057306
Homepage ID
9638
Smaak
Z
Teller
921
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Smelt de chocolade au bain marie
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca_b
Gelegenheid