Bereidingswijze
Pel de bananen en snijd ze in stukken van ca. 2-3 centimeter.
Prik een stuk banaan op een vork en dompel de banaan in de gesmolten chocolade.
Bananen uit laten druipen, op een schaal plaatsen en deze gedurende 2 uur in de koelkast zetten.
Indien gewenst, voor het koelen bestrooien met kokos.
Prik een stuk banaan op een vork en dompel de banaan in de gesmolten chocolade.
Bananen uit laten druipen, op een schaal plaatsen en deze gedurende 2 uur in de koelkast zetten.
Indien gewenst, voor het koelen bestrooien met kokos.
Vertel iets leuks over dit recept
voor een kinderfeestje. Bron: www.spar.at
Ingrediƫnten
2 bananen
200 gr pure chocolade (gesmolten)
evt. geraspte kokos
200 gr pure chocolade (gesmolten)
evt. geraspte kokos
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Oostenrijks
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1057306
Homepage ID
9638
Smaak
Z
Teller
921
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Smelt de chocolade au bain marie
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid