Yoghurttoet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/17/2003 - 11:55
Bereidingswijze
bestrooi het deeg met de amandelschaafsel en de suiker.laat de amandelkoekjes midden in de oven in ca.15 minuten bakken.laat de kersen uitlekken en houdt de siroop apart.pel de bananen en pureer deze met de yoghurt,cornflakes,sinaasappelsap,en de kersensiroop.Schep de helft van de kersen in 2 hoge sorbetglazen en verdeel het yoghurtmengsel erover.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heel apart kindertoetje,voor een gezellige woensdagmiddag-bezigheid.
Ingrediƫnten
2 plakjes bladerdeeg,2 el.amandelschaafsel,2 el suiker,200 mgr.kersen op siroop,2 bananen,200 ml.volle yoghrt,8 el. cornflakes,200 ml. sinaasappelsap.
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier,staafmixer,2 sorbetglazen.
Leuke tips
Serveren met de amandelkoekjes,en bijv. een leuk parasolletje.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1056760
Homepage ID
1003367
Smaak
R
Teller
421
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat het bladerdeeg ontdooien en halveer de plakjes diagonaal.verwarm de oven voor op 220?,beleg een bakplaat met bakpapier.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zinzerella
Gelegenheid