lasagne met oesterzwammen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/15/2003 - 15:48
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
vegetarisch hoofdgerecht
Ingrediƫnten
2 uien
2 bakjes Oesterzwammen
3 eetl olifolie
1 zakje bechamelsaus
500 ml melk
150 gr Castello Blue kaas
1 pak lasagnevellen
1 zakje gemalen belegen kaas
ovenschaal
Hulpmiddelen & keukengerei
niemand in de buurt en een goed glas wijn bij de hand.
Leuke tips
Chardonnay
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1056489
Homepage ID
1102999
Smaak
R
Teller
1743
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 C. Ui pellen en snipperen. Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden. In braadpan ui in olie ca. 2 minuten fruiten. Oesterzwammen ca. 4 minuten meebakken. In pan sauspoeder door melk roeren. Melk al roerend verhitten tot kookpunt. Blauwaderkaas erboven verkruimelen en saus nog 2 minuten doorkoken. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Laagje saus in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen en uien en oesterzwammen mengsel.Dit herhalen tot lasagne bladen op zijn, eindigen met laagje saus. Bestrooien met gemalen kaas.
Lasagne in midden van oven in ca. 30 minuten gaar laten worden.
Lekker met tomatensalade en vinagrettedressing
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
campi1
Gelegenheid