Bereidingswijze
Vul de champignonkoppen met de gehaktvulling
en doe er een grote klont knoflookboter op
de oven op 200 graden voorverwarmen en het gerecht ongeveer 20 minuten laten garen
en doe er een grote klont knoflookboter op
de oven op 200 graden voorverwarmen en het gerecht ongeveer 20 minuten laten garen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Champignons en gehakt uit de oven
Ingrediƫnten
250Gr Kalfsgehakt(ander gehakt mag ook)
3 a 4 p.p.Grote champignonkoppen en kruiden
3 a 4 p.p.Grote champignonkoppen en kruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
Mag eventueel met keukenmachine
Leuke tips
Lekker met wat stokbrood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
105628
Homepage ID
2184
Smaak
P
Teller
630
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de champignons schoon en haal de stelen eruit,kneet het gehakt met peper,zout,kerriepoeder,lepeltje mosterd,lepeltje sambal en wat knoflook,eitje erdoor en wat beschuitkruim of paneermeel
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht