Spinazierol en zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/13/2003 - 19:06
Bereidingswijze
Smoor de gehakte spinazie of kook hem in de magnetron.
Pureer de spinazie en voeg de bloem, het melkpoeder, de lenteuitjes en de eidooiers toe.
S






Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Superlekkere manier om Zalm en Spinazie te combineren!!
Ingrediƫnten
500 gr. Spinazie
1/4 kop Bloem
2 el Magere Melkpoeder
1/4 kop gesnipperde lente uitjes
3 eieren(gesplitst)
Tarwekiemen/Broodkruim/Parneermeel
100 gr. champignons( in plakjes)
250 gr. huttekase
220 gr. rode zalm uit blik(uitgelekt)
1 el gehakte citroenschil
vers gemalen peper
thijm
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakpapier
Brood-bakblik
mixer
Oven
Koekenpan/met anti aanbaklaag
Leuke tips
Serveer de heerlijke rol warm maar laat even 5 min afkoelen.
Je kunt hem ook in de koelkast zetten en koud in schijfjes presenteren op een verjaardag of ander feestje.
Smakelijk Eten.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1056229
Homepage ID
1201690
Smaak
H
Teller
2626
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bekleed een broodblik met bakpapier.
Sla de eiwitten stijf/mixer.
Snijd de Champignons in plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
AnietjesSmulsite
Gelegenheid