Bereidingswijze
Hak de groenten en apppels apart. Doe ze in een slakom en schep er losjes de roomkaas door. Knip de verse bieslook, munt en koriander met een schaar boven het groentemengsel, strooi er dan wat peper, zout en chilipoeder over. Schep er het limoensap en tabasco naar smaak door, de salade moet vrij pikant zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een hapje of voorgerechtje, vegetarisch en van Alain Ducasse uit zijn Spoonkookboek. (zie productrecensie)
Ingrediƫnten
2 venkelknollen, alleen de harten, gehakt, 2 courgettes, 1 stengel bleekselderij, twee groene appels, 200 gr Saint-Moret roomkaas of uitgelekte fromage frais, klein bosje verse bieslook, 2/3 takjes verse munt, 2/3 takjes verse koriander, 1/2 theel. chilipoeder, zout, peper, versgeperste sap van 2 limoenen, scheutjes tabasco
Leuke tips
Opdienen met crostini, of in slablaadjes als hapje, of op een bord als voorgerecht.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1053704
Homepage ID
1069687
Smaak
H
Teller
1371
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Alles op het laatste moment bereiden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid