Bereidingswijze
Bereidingswijze
1. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin de lente-uitjes en paddestoelen.
2. Klop de eieren los in een kom. Haal het krabvlees uit elkaar en voeg toe aan de eieren.
3. Voeg ook de lente-uitjes, paddestoelen, zout en peper toe. Meng alles goed.
4. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en giet het eiermengsel erin.
5. Zodra de bovenkant begint te stollen, de omelet in vieren snijden/ keer elk stuk en nog heel even laten bakken.
1. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin de lente-uitjes en paddestoelen.
2. Klop de eieren los in een kom. Haal het krabvlees uit elkaar en voeg toe aan de eieren.
3. Voeg ook de lente-uitjes, paddestoelen, zout en peper toe. Meng alles goed.
4. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en giet het eiermengsel erin.
5. Zodra de bovenkant begint te stollen, de omelet in vieren snijden/ keer elk stuk en nog heel even laten bakken.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
Kilocalorieen per portie: 467
Kilojoules per portie: 1950
6 eieren
2 eetlepels zonnebloemolie
2 lente-uitjes in ringen
1 eetlepel sesamolie
100 g shiitake in plakjes
1 bakje krab
zout en versgemalen peper
Kilojoules per portie: 1950
6 eieren
2 eetlepels zonnebloemolie
2 lente-uitjes in ringen
1 eetlepel sesamolie
100 g shiitake in plakjes
1 bakje krab
zout en versgemalen peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Oostenrijks
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1052843
Homepage ID
1202357
Smaak
A
Teller
1353
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid