Bereidingswijze
Voor babalutjes giet je het uit op een marmere plaat. Deze bewerk je
met een pannekoeksmes tot dat je er met je handen aan kunt komen.
Deze ga je dan uittrekken en weer dichtvouwen. De kleur wordt hier
heel licht van.
Knip de laatste keer dat je de streng hebt uitgetrokken in stukjes
en verpak dit in vetvrij papier.
met een pannekoeksmes tot dat je er met je handen aan kunt komen.
Deze ga je dan uittrekken en weer dichtvouwen. De kleur wordt hier
heel licht van.
Knip de laatste keer dat je de streng hebt uitgetrokken in stukjes
en verpak dit in vetvrij papier.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
suikergoed
Ingrediƫnten
rietsuikerstroop
Hulpmiddelen & keukengerei
kometje ijskoude water, pannekoekmes, vetvrij papier, marmere plaat
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1052435
Homepage ID
356927
Smaak
Z
Teller
349
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Neem een pan en doe daar de stroop in.
Kook deze op een matige vlam in.
Laat een druppel in kopje ijskoud water vallen, dit moet een hard
bolletje vormen.
Kook deze op een matige vlam in.
Laat een druppel in kopje ijskoud water vallen, dit moet een hard
bolletje vormen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid