Bereidingswijze
1. Verkruimel de biscuitjes.
Hak de kersen fijn en meng ze met de noten, de rozijnen en het biscuitkruim.
2. Laat een verweerde zeebonk je helpen boter, room en chocola te smelten in een kom die je in heet water zet.
3. Meng het biscuitmengsel door de gesmolten chocola.
4. Leg aluminiumfolie in de zandtaartvormpjes.
5. Vul de vormpjes met kluitjes van het mengsel en zet het in de koelkast.
6. Laat de klodders hard als edelsteen worden.
Vouw het folie dicht en wind er een touwtje om.
Hak de kersen fijn en meng ze met de noten, de rozijnen en het biscuitkruim.
2. Laat een verweerde zeebonk je helpen boter, room en chocola te smelten in een kom die je in heet water zet.
3. Meng het biscuitmengsel door de gesmolten chocola.
4. Leg aluminiumfolie in de zandtaartvormpjes.
5. Vul de vormpjes met kluitjes van het mengsel en zet het in de koelkast.
6. Laat de klodders hard als edelsteen worden.
Vouw het folie dicht en wind er een touwtje om.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Plunder een zoete zeeroversschat, recept voor 4 zeerovers.
Ingrediƫnten
Nodig:
125 gr pure chocolade
125 gr boter
250 gr digestiefbiscuitjes (ronde kaakjes)
2 eetl slagroom
50 gr geglaceerde kersen
50 gr geschaafde amandelen
30 gr rozijnen
125 gr pure chocolade
125 gr boter
250 gr digestiefbiscuitjes (ronde kaakjes)
2 eetl slagroom
50 gr geglaceerde kersen
50 gr geschaafde amandelen
30 gr rozijnen
Hulpmiddelen & keukengerei
aluminiumfolie
zandtaartvormpjes
touwtje (bv dropveter, rode veter)
zandtaartvormpjes
touwtje (bv dropveter, rode veter)
Leuke tips
Laat je vriendjes bij de thee de schat plunderen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1052330
Homepage ID
302006
Smaak
Z
Teller
618
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid