Bereidingswijze
2. Was de aardappels en prik ze in. Wikkel ze in aluminiumfolie en schuif ze in de oven.
3. Vraag een oude zeerob de aardappels als ze gaar zijn in tweeen te snijden.
4. Snijd en rasp de ingredienten voor de vulling.
5. Hol de aardappels uit en meng in aparte kommen het kruim met de ingredienten.
6. Vul de uitgeholde aardappels met de mengsels.
(Bedenk zelf andere vullingen)
3. Vraag een oude zeerob de aardappels als ze gaar zijn in tweeen te snijden.
4. Snijd en rasp de ingredienten voor de vulling.
5. Hol de aardappels uit en meng in aparte kommen het kruim met de ingredienten.
6. Vul de uitgeholde aardappels met de mengsels.
(Bedenk zelf andere vullingen)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
We hijsen de zeilen en steken van wal, recept voor 4 zeerovers.
Ingrediƫnten
4 aardappels
45 gr tonijn
1 eetl mayonaise
30 gr mais
3 fijngesneden bosuitjes
kaas
45 gr tonijn
1 eetl mayonaise
30 gr mais
3 fijngesneden bosuitjes
kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
Zeilen:
Nodig:
wit en zwart papier of karton
rood papier of karton
Sateprikkers
Maak piratenvlaggen van de stukjes papier of karton met een doodskop met twee gekruiste botten eronder.
Is de vlag zwart, dan is de doodskop wit, Is de vlag wit, dan is de doodskop zwart.
Knip uit het rode papier kleine wimpels.
Rijg eerst de piratenvlag aan een sateprikker, plak er dan boven aan een rode wimpel op.
Leuke tips
7. Hijs de zeilen op de gevulde galeien en laat ze dobberen op golven van sla.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1051241
Homepage ID
302006
Smaak
H
Teller
2034
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 graden C / gasovenstand 4-5.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid