Bereidingswijze
De suiker lepel voor lepel aan het kokend water toevoegen en met een houten lepel al roerende oplossen. De suikerstroop op een laag vuur laten koken totdat de laatste druppel die van de lepel valt een draad trekt. De gemalen pinda's en de amandelessence erdoor roeren.
De pan van het vuur nemen en blijven roeren totdat het mengsel stevig begint te worden. Het mengsel op het papier uitgieten en met een mes in stukken snijden.
De pan van het vuur nemen en blijven roeren totdat het mengsel stevig begint te worden. Het mengsel op het papier uitgieten en met een mes in stukken snijden.
Afbeelding
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker zoet Antilliaans snoepgoed, kinderen zijn er dol op!
Ingrediƫnten
Margarine, 2,5 dl water, 650 gr suiker, 250 gr fijn gemalen pinda's, 0,25 tl amandelessence.
Hulpmiddelen & keukengerei
Vetvrij papier
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Antiliaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1048452
Homepage ID
52383
Smaak
Z
Teller
13531
Drank
Uit
Bookmarked
37
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vetvrij papier met margarine invetten, water aan de kook brengen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid