Bruschetta con peperoni

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 07/31/2003 - 12:41
Bereidingswijze
Gril de paprika's op hoge stand in de oven voor een half uurtje ( ze mogen best een beetje zwart zijn van de buitenkant) en daarna pel je ze. Aan reepjes snijden en 3 eetl. balsamicum azijn en 2 eetl. suiker toevoegen en dit laten staan voor een uurtje.
Het in plakjes gesneden brood in ruim olijfolie bakken en het paprikamengsel erop scheppen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje of lunchgerecht
Ingrediƫnten
4 paprika's van verschillende kleuren
Oud brood ( ciabatta)
Olijfolie
Balsamicum azijn
Suiker
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1047763
Homepage ID
1076400
Smaak
P
Teller
745
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wiltje
Gelegenheid