Bereidingswijze
Chocolade in stukjes breken en in steelpan au bain marie laten smelten. Goed roeren tot een gladde chocoladesaus ontstaat. Intussen lampionnetjes van Kaapse goudbessen voorzichtig openen en omhoog vouwen. Aardbeien wassen (kroontjes niet verwijderen). Mandarijnen pellen en in partjes verdelen en in partjes verdelen. cake in blokjes snijden. Chocolade in fonduepotje schenken. Aan tafel fruit en cake aan vork of satestokje prikken en in chocolade dopen. Ook lekker met banaan, pitloze druiven of ananas.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
nagerecht
Ingrediƫnten
200 g bittere chocolade, 100 g Kaapse goudbessen, 100 g aardbeien, 2 mandarijnen, 4 plakken bitterkoekjescake
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1046860
Homepage ID
1199469
Smaak
Z
Teller
569
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid