Bereidingswijze
Zet al de ingredienten klaar.
Rol het bladerdeeg uit.
Meng de eierdooier goed met een beetje water en wrijf er het bladerdeeg mee in.
Verdeel de geitenkaas in blokjes,leg elk blokje op de bladerdeeg met genoeg afstand.
Wrijf een ander vel bladerdeeg in met ei en water en leg het op het eerste.
Druk de randjes van elk blokje goed aan en snij de blokjes uit met een rondje.
Vet een bakplaat in en leg de rondjes er op.Smeer de rondjes in met eigeel.
Verwarm de oven op 200?C en zet er de rondjes in voor 10 tot 15 minuten.Dien onmiddellijk op.
Rol het bladerdeeg uit.
Meng de eierdooier goed met een beetje water en wrijf er het bladerdeeg mee in.
Verdeel de geitenkaas in blokjes,leg elk blokje op de bladerdeeg met genoeg afstand.
Wrijf een ander vel bladerdeeg in met ei en water en leg het op het eerste.
Druk de randjes van elk blokje goed aan en snij de blokjes uit met een rondje.
Vet een bakplaat in en leg de rondjes er op.Smeer de rondjes in met eigeel.
Verwarm de oven op 200?C en zet er de rondjes in voor 10 tot 15 minuten.Dien onmiddellijk op.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 pakken bladerdeeg
Geitenkaas(Cabecou,crottin de Chavignol...)
2 eierdooiers.
Geitenkaas(Cabecou,crottin de Chavignol...)
2 eierdooiers.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1046423
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
1830
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid