Ricotta-borrelhapje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 07/17/2003 - 11:48
Bereidingswijze
Schep door 2 delen ricotta, 1 deel pesto en op smaak brengen met zout en peper.
Dit mengsel op toastjes of bakjes scheppen en garneren met een pijnboompit en een blaadje basilicum
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een borrelhapje met pesto-smaak
Ingrediƫnten
Ricotta-kaas, Pesto, pijnboompitten, Basilicum,
Mini-bakjes, zout-peper
Leuke tips
Lekker mager en toch heerlijk
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1046155
Homepage ID
1076400
Smaak
R
Teller
4165
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wiltje
Gelegenheid