Ma'mounia

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 07/14/2003 - 14:53
Bereidingswijze
Los de suiker op in het water en citroensap en laat in een kwartier tot siroop koken.

Laat het griesmeel heel licht kleuren in de gesmolten boter en voeg dan de suikersiroop toe. Laat kort sudderen en laat daarna afkoelen.

Giet over in mooie glazen schaaltjes, versier met opgeklopte slagroom en amandelschilfers en bestuif met kaneel.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
400 g suiker
6 dl water
4 eetlepels citroensap
100 g boter (roomboter)
175 g griesmeel
kaneelpoeder
1 dl room
80 g amandelschilfers

Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1045847
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
370
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nana_c
Gelegenheid