JANNEMAN ROBINSON RIJST

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 06/29/2003 - 08:39
Bereidingswijze
Roer alles goed door elkaar en doe de bouillon erbij. Voeg ook ketjap, zout en peper toe. Laat alles 45 minuten sudderen, misschien nog wat langer als het vlees nog niet gaar is.
Kook ondertussen de rijst.
Serveer het vlees en de rijst in aparte schalen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wie kent hem niet? Het vriendje van Pooh. Wist je dat hij lekker kon koken?
Ingrediƫnten
750 gram varkensfilet, 2 lente-uitjes, 1 groene paprika, 250 gram champignons, 3 eetlepels olie, 1/2 liter bouillon, 3 eetlepels sojasaus, zout en peper
Leuke tips
Met bijgerechten als rozijnen, geraspte kokos, plakjes banaan, pinda's, gebakken uitjes, atjar enzovoort heb je een heerlijke, volledige maaltijd.
VOOR MEER POOH RECEPTEN KIJK IN ZIJN KOOKBOEK. (onder mijn ingezonden artikelen)
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1043526
Homepage ID
1196404
Smaak
A
Teller
668
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd het vles in kleine stukjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in stukjes. Snijd de paprika doormidden en haal de zaadlijst eruit. Snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de steeltjes vn de champignons en halveer ze.
Doe de olie in een pan en lat hem warm worden. Als de olie warm is, doe het vlees er dan bij. Roer met een pollepel en doe de lente-uitjes, de paprika en de champignons erbij.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
winnie5830
Gelegenheid