Bereidingswijze
Klop de suiker met het ei dik en romig en voeg de gemalen pinda's toe. Vorm van de massa kleine bergjes op een beboterd bakblik en druk op ieder koekje een pinda.
Bak ze in een voorverwarmde oven (ca 170 graden) in ongeveer 25 tot 30 minuten droog en gaar.
Bak ze in een voorverwarmde oven (ca 170 graden) in ongeveer 25 tot 30 minuten droog en gaar.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Creoolse lekkernij
Ingrediƫnten
250 g pinda's, 50 a 60 g suiker, 2 eieren, boter, wat pinda's apart houden
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1042623
Homepage ID
1196404
Smaak
Z
Teller
1876
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maal de pinda's grof.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid