Bereidingswijze
? het brood insmeren met zachte boter, beleggen met speculoos en afdekken met de volgende snede brood (eveneens ingesmeerd met boter)goed aandrukken en laten rusten.
? Suiker en ei goed vermengen met de vanille pulp, de melk toevoegen, mengen
? boterhammen weken langs beide zijden in dit mengsel
? bakken in de schuimende boter langs beide kanten.
? Suiker en ei goed vermengen met de vanille pulp, de melk toevoegen, mengen
? boterhammen weken langs beide zijden in dit mengsel
? bakken in de schuimende boter langs beide kanten.
Ingrediƫnten
? 8 fijne sneden toastbrood
? 8 speculoos
? 1 lepel boter
? 2 eieren, 100 g suiker, 1 dl melk, pulp van vanille
? 8 speculoos
? 1 lepel boter
? 2 eieren, 100 g suiker, 1 dl melk, pulp van vanille
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1041768
Homepage ID
917189
Smaak
A
Teller
591
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid