Bereidingswijze
Neem de komkommer en vul deze met de kruidenkaas.
Plaats het hardgekookt ei op de kruidenkaas.
Maak de oogjes van de kruidnagels, de neus van de wortel en de mond van een stukje tomaat.
Peterselie gebruikt u voor het haar en een stukje komkommer samen met de kerstomaat als hoed.
TIP : bevestig de ingredienten voor ogen, neus en mond met een cocktailprikker.
Plaats het hardgekookt ei op de kruidenkaas.
Maak de oogjes van de kruidnagels, de neus van de wortel en de mond van een stukje tomaat.
Peterselie gebruikt u voor het haar en een stukje komkommer samen met de kerstomaat als hoed.
TIP : bevestig de ingredienten voor ogen, neus en mond met een cocktailprikker.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 ei
1 takje peterselie
1 kerstomaatje
2 kruidnagels
1 komkommer
1 wortel
50 g witte kaas
1 takje peterselie
1 kerstomaatje
2 kruidnagels
1 komkommer
1 wortel
50 g witte kaas
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1041517
Homepage ID
1195515
Smaak
A
Teller
578
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid