Bereidingswijze
Snij de marsepein in kleine stukjes en mix met 1 eiwit tot een spuitbare massa
Spuit met een gekartelde spuit puntjes op een bakplaat met boterpapier
Bak de koekjes op 200 graden gedurende 8 minuten
Laat ze afkoelen en kleef ze 2 per 2 aan elkaar met wat confituur, dip de uiteinden in de gesmolten chocolade
Spuit met een gekartelde spuit puntjes op een bakplaat met boterpapier
Bak de koekjes op 200 graden gedurende 8 minuten
Laat ze afkoelen en kleef ze 2 per 2 aan elkaar met wat confituur, dip de uiteinden in de gesmolten chocolade
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
300 gr marsepein
1 a 2 eiwitten
abrikozenconfituur
chocolade
1 a 2 eiwitten
abrikozenconfituur
chocolade
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1040699
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
352
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid